Grafisk recording - - Illustrationshjemmeside

Go to content

Main menu:

Grafisk recording -

Hvorfor grafisk facilitering?
Grafisk facilitering og grafisk recording er en slags visuelt referat af forløbet af diskussioner, debatter, synspunkter og opsummeringer i forbindelse med seminarer, møder, kurser o. lign.

Grafisk faciliering er et effektivt værktøj til at skabe en fælles forståelse og til at forenkle kompliceret indhold til noget alle forstår og kan forholde sig til.

80% af os tænker i billeder - og husker det som vi har set. Vores hjerne har 75.000 års erfaring i afkodning af visuel information og billeder - derfor forstår vi intuitivt komplekse budskaber, hvis de er formidlet gennem billeder.
Forskning viser, at hjernen forfortolker billedinformation op til 60.000 gange hurtigere end tekst.

Er I interesserede i i jeres firma at prøve grafisk recording i forbindelse med møder, kurser o.lign., er I velkomne til at kontakte mig for et uforbindende tilbud.


Herunder et udsnit af tegningerne fra grafisk recording hos IDA, Ingeniørforeningen i Danmark, Kalvebod Brygge, København, oktober 2021. Den grafiske recording blev lavet i forbindelse med at en facilitator og underviser afholdt et seminar for medlemmer om netværksgrupper.

 
 
Back to content | Back to main menu